Květa, zákaznice mé dcery, přivedla ke mně svého muže Karla.

Oba se pohybují v uměleckém prostředí a tedy mít pravidelný denní režim je problém. Tak nebylo divu, že v daném věku mněl závažnýzdravotní problém a v danou dobu již stanovený datum operace.

Požádal jsem jej, aby vypracoval KTC test podle daných pravidel.

Test hned ukázal nějaký vztahový problém s otcem. Z rozhovoru vyplynulo, že mněl zhruba před třemi měsíci rozhovor se synem velice podobný jako mněl svého času Karel děda se svým synem, Karlem.

Ten si na daný rozhovor, zasunutý někam hluboko do nevědomí, pro svojí nepříjemnou podobu, již neuvědomoval, ale v jeho podvědomí „pracoval“. Přesněji, v podvědomí byla vzpomínka z aktivována rozhovorem se svým synem, již Karlem III.

Doporučení znělo: „ Pane Karle (II), uvědomte si onen rozhovor se svým otcem..
Navštivte kraj svého dětsví a pokut již otec nežije, prožíjte emoci s otcem někde v chrámu, nejlépe při emocích při bohoslužbě.

Nebudouli doktoři na operaci spěchat, netlačte na ně. Nemoc se ztahne do nejslabšího místa ve vašem těle a bude snadné ji odoperovat.“

Jak jsem se dozvěděl od Paní Květy, navštívili s Karlem kraj jeho dětštví i s navštěvou tamního kostela. Doktoři odložili operaci o měsíc a tak nebyly potřeba chemoterapie a nyní v září 2021 jsou tomu tři roky a Karel Junior, nyní senior, se těší svému zdraví.

Není důvod Květě, manželce Karla, nevěřit.